Netvance
Moerbeilaan 2
3833 AW LEUSDEN

Telefoon:  0342-450777
Fax:         0342-450447
Email:      Info@Netvance.nl
Diensten voor bedrijven

Netvance voorziet in al uw zakelijke wensen op het ICT vlak. Onze diensten omvatten onder andere:

Hardware en software
Servicecontract en onderhoud
Nieuw netwerk
Bekabeling
Internet en Hosting

Netvance levert altijd advies op maat. Wij kunnen u het best van dienst zijn als wij op de hoogte zijn van uw exacte wensen, neem hiervoor contact met ons op.


Hardware en software

Netvance voorziet in alle hardware die u nodig heeft, variƫrend van volledige servers en werkstations, hubs en switches tot draadloze kaarten voor laptops en scanners.
Hierbij kunnen wij u adviseren in welke software voor u het meest geschikt is en deze voor u installeren.

Servicecontract en onderhoud

Omdat automatisering binnen de huidige bedrijfsvoering een essentieel onderdeel is geworden, wordt er een steeds grotere betrouwbaarheid gevraagd van de computersystemen. Om deze betrouwbaarheid te garanderen zal er regelmatig onderhoud en beheer moeten worden uitgevoerd aan uw bestaande hard- en software.

Om aan deze vraag te kunnen voldoen biedt Netvance de mogelijkheid om een servicecontract af te sluiten. Met dit contract beschikt u met regelmaat over een IT-specialist op uw locatie om uw systeem te controleren en de laatste servicepacks en software-updates bij u te installeren. Hierdoor wordt het risico op storingen verkleind en heeft u altijd een systeem dat voldoet aan de laatste beveiligingseisen.

Binnen het onderhoudscontract spreekt u met ons af hoeveel uren u per jaar tegen een gereduceerd bedrag afneemt. Tevens wordt bepaald welke werkzaamheden binnen het contract vallen. De uren kunnen bij u op locatie, telefonisch of per remote-beheer worden besteed.

Uiteraard kan Netvance ook uw bestaande netwerk onderhouden. Hiervoor zal samen met u uw huidige automatiseringssituatie doorgenomen worden.

Nieuw netwerk

Netvance kan u in het gehele traject naar een nieuw netwerk begeleiden. Hieronder valt ook hulp bij het migreren van het de verouderde systemen naar de nieuwe. Netvance voorziet in de hardware, aansluiting en installatie. In overleg met de klant is dit integraal of stapsgewijs mogelijk. Voor een netwerk zijn er vele mogelijkheden. Wij richten server en werkstations naar uw wens in. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Microsoft Exchange Server, Outlook email op de server, remote werken op het bedrijfsnetwerk, het gebruik van een VPN. Voor specifieke wensen kunt u contact met ons opnemen, maar ook als u alleen met een idee zit, maar niet weet hoe en of dat haalbaar is, wij helpen u hier graag mee.

Bekabeling

De bekabeling is de infrastructuur van uw netwerk. Netvance kan hier ook in voorzien middels een partner die gespecialiseerd is in het aanleggen van bekabeling.

Internet en Hosting

U kunt bij ons een domeinnaam laten registreren. Hier kunnen mailboxen aan gekoppeld worden. Uw website kan ook door ons gehost worden in een omgeving met SQL-server die geschikt is voor zowel ASP als PHP. Voor specifieke wensen kunt u contact met ons opnemen.

test