Netvance
Moerbeilaan 2
3833 AW LEUSDEN

Telefoon:  0342-450777
Fax:         0342-450447
Email:      Info@Netvance.nl
Diensten voor particulieren

Bij Netvance kunt u terecht met al uw vragen en problemen op het gebied van uw computer, printer of thuisnetwerk. Wat kan Netvance voor u betekenen:
 
Verkoop van complete systemen
Verkoop hardware
Verkoop software
Reparatie van uw hardware
Upgrade van uw hardware
Virussen en spyware
Voorwaarde bij reparatie


Verkoop en advies

Verkoop van complete systemen

Computers worden voor diverse toepassingen gebruikt. Iedere gebruiker heeft ten aanzien van zijn computer andere wensen. De ene persoon wil thuis kunnen internetten, brieven en zijn administratie kunnen bijhouden terwijl een ander zich met foto- en videobewerking bezig houdt. Netvance kan uw computer aan uw persoonlijke wensen leveren. Samen met u nemen wij uw persoonlijke wensen door en kunnen voor u een vrijblijvende offerte maken.

Verkoop hardware

Naast de verkoop van complete systemen kunt u bij Netvance ook terecht voor oa. Wireless-oplossingen, printers, beamers, webcams, harde schijven, geheugen, videokaarten, memorysticks en CD/DVD-spelers en schrijvers.

Verkoop software

Zonder software op uw computer begint u natuurlijk niets. Of u nu op zoek bent naar een operating system, virusscanners, tekstverwerkings-programma of administratief pakket. Netvance levert en installeert diverse software voor uw computer.


Reparatie & upgrade


Reparatie van uw hardware

Wanneer u defecte computerapparatuur heeft kunt u dit ter reparatie aanbieden. Het is natuurlijk ook mogelijk dat wij bij u langskomen om het apparaat ter plaatse repareren of het mee te nemen voor reparatie.

Wij kunnen u adviseren over de reparatie en de vervanging van onderdelen. Wanneer een apparaat niet meer gerepareerd kan worden kunnen wij u adviseren in de aanschaf van een vervangend apparaat. Onze afdeling verkoop zal dan een vrijblijvende offerte voor u maken.

Upgrade van uw hardware

Als uw apparatuur niet meer voldoet aan uw eisen is het niet altijd direct noodzakelijk om een heel nieuwe computer aan te schaffen. Vaak volstaat het om een computer uit te breiden met intern geheugen of een grotere harde schijf. Bij Netvance bent u hiervoor aan het juiste adres.

Virussen en Spyware

Regelmatig komt het voor dat computers niet meer naar behoren functioneren. Het kan zijn dat uw computer besmet is met een virus of spyware. Om uw computer te beschermen tegen hedendaagse virussen heeft u een virusscanner nodig. Netvance kan voor u Antivirus software leveren en installeren en uw computer vrij maken van virussen en spyware.

Voorwaarde bij reparatie

Netvance installeert geen illegale of gekraakte software. Heeft u geen officiƫle softwarelicentie dan kunnen wij dit natuurlijk voor een aantrekkelijk bedrag leveren.

Voor meer informatie over reparatie of upgrade van uw computer kunt u bellen of mailen naar info@netvance.nl